Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах - Coolads ...

Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах

Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах Здам в оренду на довгосрок 2 кімн кв. жк Лісовий квартал з технікою та меблями в Броварах
Общая S м. кв. 65
Жилая 44
Кухня 11
Этаж 22

Пропонується в довгострокову оренду 2 кімнатна квартира в ЖК «Лісовий квартал», 65 кв.м, 21/25 поверх. Розташована в місті Бровари.
Повністю обладнана меблями та побутовою технікою. Є 2 ізольовані кімнати, роздільний санвузол. У квартирі встановлена сигналізація, діє консьєрж, є відеоспостереження, а також парковка у дворі.

До станції метро «Лісова» — 20 хвилин. Готова до швидкого заселення. Оплата за перший місяць + застава в розмірі оплати за 1 місяць + комісійні. Контактна особа: Олена, телефон 067 852 1593. Вартість 14500 грн.

Please follow and like us:
error13
fb-share-icon51
Tweet 78
fb-share-icon20

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.

Серафинит - АкселераторОптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.