Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) - Coolads ...

Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців)

Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців) Здається комфортна 2кімнатна квартира довгостроково вул Короленка,74 (Чорних Запорожців)
Общая S м. кв. 74
Жилая 35
Кухня 12
Этаж 5

Здається затишна 2 кімнатна квартира на довготривалий термін у місті Бровари, за адресою вулиця Короленка (Чорних Запорожців) 74, 5/19 эт 74/35/12

Квартира площею 16 квадратних метрів у відмінному стані. Вже обладнана всією необхідною меблевою та побутовою технікою, включаючи холодильник, пральну машину та бойлер. Розташована поруч з ТРЦ Термінал, Новус, Варус, Епіцентр та мережею супермаркетів АТБ, а також неподалік від базару.

У комплексі є закрита прибудинкова територія з парковкою. Будинок цегляний з додатковим утепленням. Ціна оренди становить 10000 гривень плюс всі комунальні послуги (існують лічильники на воду, світло, тепло). Оплата за перший та останній місяць. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте за номером: 096 244 8461.

Please follow and like us:
error13
fb-share-icon51
Tweet 78
fb-share-icon20

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.

Серафинит - АкселераторОптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.