Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю - Coolads ...

Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю

Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю Снять 1 комн квартиру вул. Європейська Вишневе. Вікна виходять і на двір так і на вулицю
Общая S м. кв. 60
Жилая 35
Кухня 9
Этаж 4

Снять 1 квартиру в оренду. Без Посередників, затишна 2-кімнатна квартира площею 60 квадратних метрів у центрі Вишневого, розташована на 4/9 пов. цегляного будинку за адресою: вулиця Європейська.

Квартира забезпечена всім необхідним для комфортного проживання. Вікна виходять як на двір, так і на вулицю, що створює приємну атмосферу освітлення. У наявності балкон і лоджія, а також два санвузли для більшої зручності.

У квартирі є побутова техніка: холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, а також новий бойлер для забезпечення гарячою водою. Для підключення до інтернету також є відповідні можливості.

У дворі будинку панує тиша і спокій, є дитячий майданчик і паркувальні місця для автомобілів. Поруч з будинком знаходяться супермаркети «Сільпо», «Фора», «АТБ» та інші необхідні заклади.

Зручна транспортна розв’язка: всього за кілька хвилин ходьби до зупинки громадського транспорту. Також поруч розташовані школа та дитячий садок.

Доступна для перегляду та заселення. Прошу звернути увагу, що квартира здається без тварин.

Для додаткової інформації та запису на перегляд телефонуйте за номером:
093 163 70 10 — Іра. 10 000 грн.

Please follow and like us:
error13
fb-share-icon51
Tweet 78
fb-share-icon20

Войти

Зарегистрироваться

Сбросить пароль

Пожалуйста, введите ваше имя пользователя или эл. адрес, вы получите письмо со ссылкой для сброса пароля.

Серафинит - АкселераторОптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.